Partners

Nancy Cool
Interieurarchitect - Zaakvoerder

Na een omzwerving in de modebranche besefte ik dat met mijn passie én aandacht voor esthetiek, kleuren en materialen een andere richting uit moest.

In 1997,  na het  volmaken van mijn opleiding als interieurarchitecte richtte ik  c [ak’sent] interieurarchitecten op.  Met slechts één doel: mijn visie op interieur en wonen moest en zou zijn weg naar de wereld vinden.

Ontwerpen van binnenuit, met respect voor licht en omgeving. Functionaliteit aan esthetiek koppelen is mijn grote droom en daar werk ik dag in dag uit aan. Met succes.

“Nancy is de ‘fusion’ van trends en smaken” hoor ik wel eens én “eclectisch” dat ook.   Alle invloeden die ik in het dagelijks leven opsla komen er weer uit als een harmonieus geheel.

Het maakt daarbij niet uit of het over architectuur, opera, kunst of steden gaat. Indrukken worden opgeslagen en worden de uitdrukking van mijn visie.

De dagelijkse trip van kantoor bazel naar kantoor antwerpen-langs de kleine wegen in het waasland- laten mij toe het gene wat werd opgenomen alvast om te zetten tot een passend ontwerp voor de opdrachtgevers.

Ondertussen zijn we sinds december 2019 een samenwerking met CONIX architects aangegaan en maken we samen projecten onder CONIX COOL interior.

 

invloeden: Peter Zumthor, John Pawson, David Chipperfield, Carlo Scarpa én Mies van der Rohe

#ARCHITECTURE #INTERIOR #ECLECTISME #FASHION #ART #SCARVES #SHOES #COLOR #MY VEGETABLE GARDEN #NY #VENICE #PARIS #FRIENDS #JOIEDEVIVRE

e: n.cool@conixcool.com

 

Projectmedewerkers

binnenkort hier het CONIX COOL interieur team; ann, karen, valérie, tom, claire en melissa
medewerkers

Administratie