Projecten » commercieel

Klant / KIN00
Diensten / verbouwing kinesistenpraktijk

van een oud gelijkvloerse appartement naar een kleurrijke kine-praktijk .

 

Een praktijkruimte, met persoonlijke uitstraling is onmisbaar geworden.  De aandacht die tegenwoordig meer en meer naar deze inrichting uitgaat is absoluut verdiend.

Met onze ontwerpervaring  weten wij wat een functionele praktijk of kantoor moet inhouden én het  esthetische volgt daaruit.

Dokterspraktijk, kinesistenpraktijk of boekhoudkantoor het zijn ruimten die aandacht verdienen; dagelijks werken er mensen, komen bezoekers over de vloer die zich allen op hun gemak moeten kunnen voelen.  Uiteindelijk zijn dit plekken waar men een stuk van zichzelf -bijna letterlijk ‘bloot’- geeft en dus comfortabel dienen te zijn.  We denken dan ook aan toegankelijkheid, ergonomie,  veiligheid, signalisatie, ventilatie problematiek, akoestiek, energie, etc.  Functioneel en praktisch moet en kan ook mooi zijn.

Onze signatuur zet zich ook hier verder.  Sober, tot rust komende ruimten.  Passie voor zuivere en tijdloze vormgeving,  voorkeur voor natuurlijke materialen en  oog voor detail met een voortdurend streven naar perfectie dat is onze rode draad;  elk praktijkruimte of kantoorruimte dient te beantwoorden aan de verlangens en persoonlijkheid van gebruiker en bezoekers.