Projecten » privé

Kleur! Print! Durf! Met een originele kijk op het combineren van oude en nieuwe elementen past de herinrichting naadloos bij de ziel van dit statige herenhuis en van de bewoners. De opdracht bestond uit het vernieuwen van de gelijkvloers met keuken én grote eetplaats.

De oude, witte keuken die op de tuin uitgeeft, werd vervangen door een kleurrijk exemplaar met plafondhoge deuren waar de ovens, een werkplek en veel bergruimte achter schuil gaan. De ovens en de werkplek kunnen zo bij niet-gebruik weggestopt worden. Dit creëert rust in de ruimte en oogt opgeruimd. De spoelbak zit vervat in een marmeren werkblad met daaronder kasten die voorzien zijn van de nodige lades. Sommige kastdeuren  en de blinde grepen zijn afgewerkt met gefineerd koper.

de bewoners gingen helemaal mee in ons voorstel met kleuren en materialenkeuze’s dat geeft zowaar dit fantasische eclectische resultaat.