<< Ga terug naar alle projecten

Een kantoorruimte én zelfs een praktijkruimte, met persoonlijke uitstraling is onmisbaar geworden. De aandacht die tegenwoordig meer en meer naar deze inrichting uitgaat is absoluut verdiend.
Met onze ontwerpervaring weten wij wat een functionele praktijk of kantoor moet inhouden én het esthetische volgt daaruit.
Dokterspraktijk, kinesistenpraktijk of boekhoudkantoor het zijn ruimten die aandacht verdienen; dagelijks werken er mensen, komen bezoekers over de vloer die zich allen op hun gemak moeten kunnen voelen. Uiteindelijk zijn dit plekken waar men een stuk van zichzelf -bijna letterlijk ‘bloot’- geeft en dus comfortabel dienen te zijn.
We denken dan ook aan toegankelijkheid, ergonomie, veiligheid, signalisatie, ventilatie problematiek, akoestiek, energie, etc. Functioneel en praktisch moet en kan ook mooi zijn.
Onze signatuur zet zich ook hier verder. Sober, tot rust komende ruimten. Passie voor zuivere en tijdloze vormgeving, voorkeur voor natuurlijke materialen en oog voor detail met een voortdurend streven naar perfectie dat is onze rode draad; elk praktijkruimte of kantoorruimte dient te beantwoorden aan de verlangens en persoonlijkheid van gebruiker en bezoekers.