<< Ga terug naar alle projecten

Waar het vroeger enkel maar een praktische plek was is het nu naar een échte ‘belevingsruimte’ geëvolueerd; meer dan alleen hedendaags comfort, er mag zelfs een tikkeltje luxe aan te passen komen.
Tot in de jaren vijftig was het zelfs voor de meeste mensen nog een droom om over een eigen badkamer te kunnen beschikken. Een teil ergens in de keuken deed dienst als dagelijkse ‘kattenwas’ en wekelijkse ‘badbeurt’.
Daar waar wel een badkamer was gaf deze ruimte eerder een klinische sfeer.
Daarom is de aandacht die tegenwoordig meer en meer naar een badkamerinrichting uitgaat absoluut verdiend.
Functioneel en praktisch moet en kan ook mooi zijn.
De beleving in deze ruimte, de wellness cultuur, kortom de immateriële en emotionele waarden die wij ervaren is helemaal tot in onze badkamers binnengedrongen.
Badkamerinrichting alléén is niet voldoende het is nu véél meer geworden dan een bad, douche en lavabo met kraanwerk plaatsen in een ruimte.
Het is een instrument om persoonlijkheid en emotionaliteit zichtbaar te maken; een mooi bad, elegant kraanwerk, … kortom verschillende keuze’s die onze persoonlijkheid onderstrepen en waarbij wij het herontdekken van deze ruimte toejuichen.
Ook hier durven we stellen dat het één van de belangrijkste plaatsen van de woning is geworden, samen met slaapkamer en dressing.
Zelfs dikwijls in combinatie met elkaar of in één ruimte genesteld. Te meer omdat deze vraag; tot combinatie steeds meer en meer tot bij ons komt.
Onze signatuur zet zich ook hier verder. Sober, tot rust brengende ruimten, zuivere en tijdloze vormgeving, voorkeur voor natuurlijke materialen en oog voor detail met een voortdurend streven naar perfectie dat is onze rode draad;
elke badkamer dient te beantwoorden aan de verlangens en persoonlijkheid van gebruiker en bewoners.